NAZOVITE NAS PRIJE NEGO INSPEKCIJA DOĐE KOD VAS!

Instaliramo alternativu za Windows i Office programe po nevjerovatno NISKOJ CIJENI potpuno legalno!

Kada vam jednom instaliramo naš sistem, NIKADA više NEĆETE morati PLAĆATI LICENCU!!!

Prilagođavamo vaše dosadašnje programe za rad na novom sistemu!

Novi sistem izgleda i ponaša se kao Windows, a siguran je toliko da je skoro nemoguće da se zarazi virusom.

NAZOVITE ODMAH I UŠTEDITE HILJADU KM PO KOMPJUTERU!!!

061/626-320 _ 061/691-300 _ 061 536-102

popravikompjuter@gmail.com

str.dnk@gmail.com

INFORMACIJE

srijeda, 14. ožujka 2012.

Kako izgleda Linux?

Linux ima mnogo grafičkih okruženja koja izgledaju različito i prilagođavaju se različitim potrebama. Možete namjestiti da Linux izgleda kao Windows XP, Windows 7, Mac OSX , ili bilo kako vi želite da izgleda.
Sljedeći video prikazuje izgled, programe i ponašanje Linux distribucije "Zorin", to je distribucija koja je bazirana na Ubuntu Linux-u i do sada po većini iskustava je najbolja distribucija za one koji su navikli na Windows okruženje. Ova distribucija izgleda kao Windows, ponaša se kao Windows i ima još puno boljih stvari koje Windows nema.Zbog svih ovih dobrih osobina ovu distribuciju najviše koristimo kao bazu u pravljenju drugih specijaliziranih distribucija, tako da ako želite da vidite kako bi vam desktop mogao izgledati nakon instalacije Linux-a pogledajte video:

Mi instaliramo Linux koji jako sliči Windowsima, da pogledate kako izgleda kliknite OVDJE.

Evo i  nekoliko slika različitih Linux grafičkih okruženja:

Izgled Gnome okruženja prilagođenog da izgleda kao Windows XP na distribuciji Ykmf OS. Više o Ylmf na ovoj stranici.

Izgled KDE grafičkog okruženja na Mint distribuciji Izgled Gnome okruženja prilagođenog da izgleda kao Windows XPIzgled START menija u Zorin OS LinuxuIzgled Unity okruženja u Ubuntu Linux-uIzgled Gnome okruženja koje je podešeno da izgleda kao Windows 7Izgled Gnome okruženja koje je podešeno da izgleda slično Windowsima na Zorin Linux-u. Preporučujem svima koji prelaze sa Windows-a, više o Zorin-u na ovom LINKU.


Kao što možete vidjeti Linux može da izgleda kako god vi želite , pa tako ne treba da se brinete da li ćete vi ili neko drugi u porodici ili na poslu imati problema sa okruženjem Linux-a. Linux može izgledati kao i vaš stari sistem , s tim da bi Linux trebao biti i brži i stabilniji.

Nema komentara:

Objavi komentar